Συνάντηση Μαρτίου της Λέσχης Ανάγνωσης


17/02/24
Συνάντηση Μαρτίου της Λέσχης Ανάγνωσης

Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι,

Για την επόμενη συνάντηση μας, στις 7 Μαρτίου, καλέσαμε τον Κώστα Ακρίβο και το συναρπαστικό βιβλίο του "Ανδρωμάχη" από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Θα κάνουμε μια αναδρομή στην Ιλιάδα και ίσως μία συζήτηση για τον ρόλο της γυναίκας τότε και τώρα.

Ελπίζουμε ότι είστε όλοι καλά στην υγεία σας και σας περιμένουμε την πρώτη Πέμπτη του Μαρτίου στις 6 το απόγευμα στα γραφεία της Εταιρείας Συγγραφέων, Κοδριγκτώνος 8, για να ταξιδέψουμε πίσω στα θρυλικά Ομηρικά έπη.

Επειδή κάποια μέλη δήλωσαν πως θα ήθελαν να δανειστούν το βιβλίο να σας θυμίσω ότι στην Εθνική Βιβλιοθήκη στο ΚΠΣΝ Νιάρχος μπορείτε να βρείτε το βιβλίο και να το διαβάσετε επιτόπου στον πολύ ωραίο κι ευχάριστο χώρο που διαθέτει.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

οι συντονίστριες,


Μαριγώ Αλεξοπούλου 
Κλαίτη Σωτηριάδου

Δείτε επίσης


Παρουσίαση του βιβλίου Επισκέπτης από τα Δυτικά... Μέρες και νύχτες της Θεσσαλονίκης του Β. Π. Καραγιάννη

Παρουσίαση του βιβλίου "Επισκέπτης από τα Δυτικά..." Μέρες και νύχτες της Θεσσαλονίκης του Β. Π. Καραγιάννη

18/12/22
Παρουσίαση του βιβλίου "Επισκέπτης από τα Δυτικά..." Μέρες και νύχτες της Θεσσαλονίκης του Β. Π. Καραγιάννη   Παρουσίαση του βιβλίου «Επισκέπτης από τα
Λογοτεχνική Σκηνή_12

Λογοτεχνική Σκηνή_12

09/11/23
Για δωδέκατη συνεχή χρονιά, η Θεσσαλονίκη γεμίζει συγγραφείς. Υποδέχεται την πολυπλοκότητα, τις αιχμές, αλλά και την τρυφερότητα της λογοτεχνίας. Στις 10, 11 και 12 Νοεμβρίου