Β’ Πρόγραμμα Οικονομικής Αρωγής 2020 του ΟΣΔΕΛ


13/05/20

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο του Β’ Προγράμματος Οικονομικής Αρωγής 2020 του ΟΣΔΕΛ, ξεκίνησε τη Δευτέρα 11/05/2020 η υποβολή αιτήσεων για το επιμέρους πρόγραμμα αρωγής για συγγραφείς λογοτεχνικών έργων. Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής θα λήξει την 01/06/2020 (διάστημα υποβολής αιτήσεων: 3 εβδομάδες).

Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση του προγράμματος:  Β’ ΠΟΑ Συγγραφέων​. Και εδώ  την επικοινωνία ενημέρωσης για το Β’ Πρόγραμμα Οικονομικής Αρωγής 2020 του ΟΣΔΕΛ η οποία απεστάλη με mail στους συγγραφείς συμβασιούχους του ΟΣΔΕΛ.

Μετά το πέρας της διαδικασίας συλλογής αιτημάτων και την ολοκλήρωση ελέγχου από το λογιστήριο του οργανισμού, θα ακολουθήσει η συνάντηση της επιτροπής αξιολόγησης των αιτημάτων η οποία θα γίνει είτε με φυσική παρουσία στα γραφεία του ΟΣΔΕΛ είτε με τη διοργάνωση τηλεδιάσκεψης

Δείτε επίσης


Aπό τη Γαλλική Ακαδημία τιμήθηκε ο Γιάννης Κιουρτσάκης

Aπό τη Γαλλική Ακαδημία τιμήθηκε ο Γιάννης Κιουρτσάκης

03/07/17
Με το βραβείο για τη συμβολή του στην ακτινοβολία της γαλλικής γλώσσας και λογοτεχνίας τιμήθηκε από τη Γαλλική Ακαδημία το μέλος μας Γιάννης Κιουρτσάκης, όπως ανακοινώθηκε
ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ

ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ

07/03/23
ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ Σάββατο 11 Μαρτίου Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων Αμφιθέατρο «Αντ. Τρίτσης»