Β’ Πρόγραμμα Οικονομικής Αρωγής 2020 του ΟΣΔΕΛ


13/05/20

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο του Β’ Προγράμματος Οικονομικής Αρωγής 2020 του ΟΣΔΕΛ, ξεκίνησε τη Δευτέρα 11/05/2020 η υποβολή αιτήσεων για το επιμέρους πρόγραμμα αρωγής για συγγραφείς λογοτεχνικών έργων. Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής θα λήξει την 01/06/2020 (διάστημα υποβολής αιτήσεων: 3 εβδομάδες).

Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση του προγράμματος:  Β’ ΠΟΑ Συγγραφέων​. Και εδώ  την επικοινωνία ενημέρωσης για το Β’ Πρόγραμμα Οικονομικής Αρωγής 2020 του ΟΣΔΕΛ η οποία απεστάλη με mail στους συγγραφείς συμβασιούχους του ΟΣΔΕΛ.

Μετά το πέρας της διαδικασίας συλλογής αιτημάτων και την ολοκλήρωση ελέγχου από το λογιστήριο του οργανισμού, θα ακολουθήσει η συνάντηση της επιτροπής αξιολόγησης των αιτημάτων η οποία θα γίνει είτε με φυσική παρουσία στα γραφεία του ΟΣΔΕΛ είτε με τη διοργάνωση τηλεδιάσκεψης

Δείτε επίσης


Έρευνα ΟΣΔΕΛ για το βιβλίο και το κοινό του | Ενημέρωση

Έρευνα ΟΣΔΕΛ για το βιβλίο και το κοινό του | Ενημέρωση

26/10/22
Ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου (ΟΣΔΕΛ), στο πλαίσιο του πολιτιστικού και κοινωνικού έργου του, συντόνισε και χρηματοδότησε την έρευνα «Αναγνώσεις, αναγνώστες και αναγνώστριες: Το βιβλίο και το κοινό του στην Ελλάδα». Η εν λόγω έρευνα, με θέμα την αναγνωστική συμπεριφορά, διενεργήθηκε από τον Ιανουάριο του 2021 έως τον Φεβρουάριο του 2022, υπό την επιστημονική διεύθυνση του Νίκου Παναγιωτόπουλου, καθηγητή κοινωνιολογίας στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
O Μάνος Κοντολέων στον Ιανό

O Μάνος Κοντολέων στον «Ιανό»

03/10/16