Ημερολόγιο Εταιρείας Συγγραφέων 2015


26/03/15

Ογδόντα απροσδόκητα κείμενα μελών της Εταιρείας με φωτογραφίες του Ανδρέα Σμαραγδή.

Ογδόντα απροσδόκητα κείμενα μελών της Εταιρείας με φωτογραφίες του Ανδρέα Σμαραγδή και επιμέλεια του Κώστα Αρκουδέα, από τις εκδόσεις Πατάκη. Ο τίτλος του ημερολογίου παραπέμπει σε Γέφυρες, όπως τις εννοεί ο καθένας (πραγματικές, αλληγορικές, μεταφορικές...) και παρουσιάστηκε στο κοινό τον Δεκέμβριο του 2014, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, όπου μέλη της Εταιρείας διάβασαν κείμενά τους από το ημερολόγιο.

Με αφορμή το ημερολόγιο αυτό εορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης στην Πάτρα. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν πάνω στη γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» και ολοκληρώθηκαν πανηγυρικά στις 21 Μαρτίου, στο κατάμεστο Θέατρο Απόλλων, σε συνεργασία με το Δήμο Πατρέων, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας, τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε και την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων. Τον συντονισμό και την άρτια διοργάνωση υλοποίησαν τα μέλη της Εταιρείας που διαμένουν στην Πάτρα: Σπύρος Βρεττός, Γιάννης Ζαρκάδης, Διονύσης Καρατζάς, Κώστας Λογαράς, Γιάννης Παππάς, και Αντώνης Σκιαθάς.   

ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF

Ημερολόγιο Εταιρείας Συγγραφέων 2015Ημερολόγιο Εταιρείας Συγγραφέων 2015Ημερολόγιο Εταιρείας Συγγραφέων 2015Ημερολόγιο Εταιρείας Συγγραφέων 2015

Δείτε τα σχετικά αρχεία