Γενική Συνέλευση Εταιρείας Συγγραφέων 2019


13/05/19

Μετά τις αρχαιρεσίες της 5ης Μαΐου 2019, που έγιναν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας Συγγραφέων για την ανάδειξη μελών διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής και την εισδοχή νέων μελών, τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο, εξελέγησαν οι Γιώργος Χουλιάρας, Ιωσήφ Βεντούρας, Αγγελική Στρατηγοπούλου, Μαρίζα Ντεκάστρο, Μαρία Κούρση, Φαίδων Ταμβακάκης, Έλενα Χουζούρη, και αναπληρωματικά μέλη οι Κάλλια Παπαδάκη και Μάνος Κοντολέων (που ισοψήφισαν), Λίλα Κονομάρα και Νίκος Κατσαλίδας.

Μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής εξελέγησαν οι Λίλυ Εξαρχοπούλου, Γιάννης Ευσταθιάδης και Γιάννης Στεφανάκις, αντεπιστέλλοντα μέλη οι Ιωάννης Ιωαννίδης και Jean-Marc Laborie, επίτιμα μέλη οι Λευτέρης Παπαλεοντίου και Κωνσταντίνος Σπ. Στάικος και τακτικά μέλη (με αλφαβητική σειρά) οι Άννα Αφεντουλίδου, Νίκος Βατόπουλος, Θοδωρής Γκόνης, Ανθούλα Δανιήλ, Σοφία Κολοτούρου και Ιωάννα Μπουραζοπούλου.

Το νέο Διοικητικό συμβούλιο συνήλθε στις 8 Μαΐου 2019 και διαμορφώθηκε ως εξής:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πρόεδρος: Γιώργος Χουλιάρας

Αντιπρόεδρος: Ιωσήφ Βεντούρας

Γενική Γραμματέας: Αγγελική Στρατηγοπούλου

Ταμίας: Μαρίζα Ντεκάστρο

Μέλη Δ.Σ. Μαρία Κούρση

Φαίδων Ταμβακάκης

Έλενα Χουζούρη

Γενική Συνέλευση Εταιρείας Συγγραφέων 2019

Δείτε επίσης


Aνακοίνωση Εταιρείας Συγγραφέων  για τον θάνατο του Χριστόφορου Λιοντάκη

Aνακοίνωση Εταιρείας Συγγραφέων για τον θάνατο του Χριστόφορου Λιοντάκη

26/07/19
Αθήνα, 26/07/2019   Aνακοίνωση Εταιρείας Συγγραφέων  για τον θάνατο του Χριστόφορου Λιοντάκη   Θα ξανάρθει ηλιοβασίλεμα μετανιωμένο ξύπνημα πρωινό. Και με μνήμη
Ανακοίνωση της Εταιρείας Συγγραφέων για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Ανακοίνωση της Εταιρείας Συγγραφέων για το κλείσιμο της ΕΡΤ

12/06/13
Μια δημόσια, ανεξάρτητη, ανοιχτή σε διαφορετικές απόψεις, αποδοτική και χωρίς ανεξέλεγκτες δαπάνες ραδιο-τηλεόραση αποτελεί δημοκρατικό αίτημα και σταθερή επιδίωξη