Η Εταιρεία Συγγραφέων δίνει το παρόν στο Free Thinking Zone, στη συζήτηση: «Γιατί κλείνουν τα βιβλιοπωλεία;»


24/04/26
Η Εταιρεία Συγγραφέων δίνει το παρόν στο Free Thinking Zone, στη συζήτηση: Γιατί κλείνουν τα βιβλιοπωλεία;

Το Σάββατο 14:30, στον Περίπατο Βιβλίου, η Εταιρεία Συγγραφέων δίνει το παρόν στο βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone, στη συζήτηση: «Γιατί κλείνουν τα βιβλιοπωλεία;», με εκπροσώπους του βιβλίου για τη φιλαναγνωσία, τις παθογένειες και τις προοπτικές, και σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό περιοδικό Αναγνώστης.

Συμμετέχουν:
Περικλής Δουβίτσας, εκδότης Νεφέλη, εκπρόσωπος της ΕΝΕΛΒΙ,
Γεωργανδρέας Ζάννος, Γενικός Διευθυντής ΟΣΔΕΛ,
Λίλα Κονομάρα, συγγραφέας, Μέλος ΔΣ Εταιρείας Συγγραφέων,
Αρετή Γεωργιλή, εκπρόσωπος του Πανελλαδικού Συλλόγου Βιβλιοπωλείων

Συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιάννης Μπασκόζος.

Η συζήτηση είναι ανοιχτή για ερωτήσεις/τοποθετήσεις.

Δείτε επίσης


Διεθνής Έκθεση Βιβλίου του Λονδίνου 2026 - 45 χρόνια Εταιρεία Συγγραφέων (1981-2026)

Διεθνής Έκθεση Βιβλίου του Λονδίνου 2026 - 45 χρόνια Εταιρεία Συγγραφέων (1981-2026)

11/03/26
Στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου του Λονδίνου η ποιήτρια και κριτικός Άννα Αφεντουλίδου, Γενική Γραμματέας της Εταιρείας Συγγραφέων, παρουσίασε το έργο και τις δράσεις της Εταιρείας Συγγραφέων, όπως και τα αποτελέσματα του Διεθνούς Συνεδρίου της Εταιρείας 2026
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ: Να σταματήσει τώρα ο παράνομος και καταστροφικός πόλεμος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ: «Να σταματήσει τώρα ο παράνομος και καταστροφικός πόλεμος»

30/03/26
Αυτές τις δύσκολες μέρες για την ανθρωπότητα, όταν ο πολεμικός παροξυσμός και ο ωμός κυνισμός κυριαρχούν, το ΔΣ της Εταιρείας Συγγραφέων, σεβόμενο την Ιδρυτική μας Διακήρυξη, η οποία τονίζει ότι «η προάσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου και του πολίτη είναι χρέος κοινό», ενώνει τη φωνή του με όλες και όλους τους συνανθρώπους μας που, ανεξάρτητα από πολιτική τοποθέτηση, εναντιώνονται σε αυτόν τον παράνομο και πολλαπλά καταστροφικό πόλεμο. Να σταματήσει ο πόλεμος τώρα!