«Δώδεκα μικρές φανταστικές ιστορίες» Νέα ηλεκτρονική έκδοση από το Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής


29/07/26

`

 

Δώδεκα μικρές ιστορίες

Ανακαλύψτε τη νέα ηλεκτρονική έκδοση του
Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη

 

 

Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη παρουσιάζει τη νέα ηλεκτρονική έκδοση «Δώδεκα μικρές φανταστικές ιστορίες», η οποία συγκεντρώνει τα έργα των συμμετεχόντων στο Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής για την περίοδο 2024-2025, υπό την καθοδήγηση του συγγραφέα Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη.

Με αφετηρία μια κοινή δημιουργική άσκηση –τη συγγραφή ενός σύντομου διηγήματος στη σφαίρα του φανταστικού ή του μεταφυσικού, με κεντρικό άξονα ένα ζώο, ένα φυτό ή ένα αντικείμενο– οι συμμετέχοντες δημιούργησαν δώδεκα πρωτότυπες ιστορίες, καθεμία με τη δική της ξεχωριστή φωνή και αφηγηματική προσέγγιση.

Σας ευχόμαστε ένα όμορφο και δημιουργικό καλοκαίρι, γεμάτο στιγμές ξεκούρασης και όμορφων ιστοριών!

 
 

Κατεβάστε δωρεάν το ebook

 
 
 
Facebook Instagram X YouTube LinkedIn
 
 
 
 
 
 

Δείτε επίσης


Παρουσίαση του βιβλίου Οι άνθρωποι δεν είναι τσαγιέρες της Χλόης Κουτσουμπέλη

Παρουσίαση του βιβλίου «Οι άνθρωποι δεν είναι τσαγιέρες» της Χλόης Κουτσουμπέλη

10/09/26
Οι άνθρωποι δεν είναι τσαγιέρες Χλόη Κουτσουμπέλη Κίχλη Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Γιώργος Βέης, ποιητής Διονύσης Μαρίνος, συγγραφέας, δημοσιογράφος Γεωργία Πολυκανδριώτη, ποιήτρια  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου στις 19:30
Κυκλοφορεί: Η Κλειώ στον Παρνασσό του Χάρη Ψαρρά

Κυκλοφορεί: «Η Κλειώ στον Παρνασσό» του Χάρη Ψαρρά

11/09/26
Χάρης Ψαρράς Η Κλειώ στον Παρνασσό Τριάντα τέσσερα ποιήματα σε έμμετρο ή ελεύθερο στίχο, σε τέσσερις κύκλους, με κοινό κέντρο την τέχνη της εξιστόρησης. Τεκμήρια και επινοήσεις. Από τη συλλογική μνήμη. Από προσωπικές εξομολογήσεις. Από τον ιδιωτικό βίο, τη δημόσια ζωή και τη μυθοποιημένη μεθόριό τους. Ένα βιβλίο που, πιστό στον τίτλο του, καταγράφει στιγμιότυπα από τη δύσκολη περιπλάνηση της Μούσας της Ιστορίας στο βουνό των ποιητών.