«Δαίδαλος». Η μεγάλη ανθολογία της Εταιρείας στην «Εφημερίδα των Συντακτών»


19/11/16

Στην εκδήλωση για τα 35 χρόνια της Εταιρείας αναγγέλθηκε η αυτο-ανθολόγηση των συγγραφέων της εταιρείας, μια πλούσια έκδοση που θα ξεπερνάει τις 800 σελίδες και θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις τόμους τον Δεκέμβριο, για τις χριστουγεννιάτικες γιορτές, από την «Εφημερίδα των Συντακτών».
Η ανακοίνωση-έκπληξη έγινε δεκτή με ενθουσιασμό.

Με τίτλο «Δαίδαλος», θα κυκλοφορήσει σε 20.000 αντίτυπα, μαζί με την Εφημερίδα των Συντακτών, η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ, στην οποία 200 περίπου σύγχρονοι ποιητές και πεζογράφοι, μέλη της Εταιρείας Συγγραφέων, αυτοανθολογούνται και συνθέτουν ένα πανόραμα ανθηρού, σύγχρονου ελληνικού λόγου.

Την έκδοση προλογίζει ο Πρόεδρος της Εταιρείας Δημήτρης Καλοκύρης που είχε και την αρχική ιδέα και επιμελείται η Γ.Γ. του Δ.Σ. Αγγελική Στρατηγοπούλου.

Δείτε επίσης


Tα βραβεία της Ακαδημίας Αθηνών για το 2016

Tα βραβεία της Ακαδημίας Αθηνών για το 2016

23/12/16
ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Το Βραβείο Νανάς Κοντού, για βράβευση αξιόλογου ποιητή, δόθηκε στον ταμία της Εταιρείας μας Δημήτρη Χουλιαράκη για τη συλλογή
Ανακοίνωση της Εταιρείας Συγγραφέων για τον θάνατο του Τάκη Καρβέλη

Ανακοίνωση της Εταιρείας Συγγραφέων για τον θάνατο του Τάκη Καρβέλη

19/01/17
Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του βραβευμένου ποιητή και ιδρυτικού μέλους της Εταιρείας μας, Τάκη Καρβέλη. Ο Τάκης Καρβέλης υπήρξε διακεκριμένος φιλόλογος,