«Δαίδαλος». Η μεγάλη ανθολογία της Εταιρείας στην «Εφημερίδα των Συντακτών»


19/11/16

Στην εκδήλωση για τα 35 χρόνια της Εταιρείας αναγγέλθηκε η αυτο-ανθολόγηση των συγγραφέων της εταιρείας, μια πλούσια έκδοση που θα ξεπερνάει τις 800 σελίδες και θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις τόμους τον Δεκέμβριο, για τις χριστουγεννιάτικες γιορτές, από την «Εφημερίδα των Συντακτών».
Η ανακοίνωση-έκπληξη έγινε δεκτή με ενθουσιασμό.

Με τίτλο «Δαίδαλος», θα κυκλοφορήσει σε 20.000 αντίτυπα, μαζί με την Εφημερίδα των Συντακτών, η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ, στην οποία 200 περίπου σύγχρονοι ποιητές και πεζογράφοι, μέλη της Εταιρείας Συγγραφέων, αυτοανθολογούνται και συνθέτουν ένα πανόραμα ανθηρού, σύγχρονου ελληνικού λόγου.

Την έκδοση προλογίζει ο Πρόεδρος της Εταιρείας Δημήτρης Καλοκύρης που είχε και την αρχική ιδέα και επιμελείται η Γ.Γ. του Δ.Σ. Αγγελική Στρατηγοπούλου.

Δείτε επίσης


44ο Φεστιβάλ Βιβλίου

44ο Φεστιβάλ Βιβλίου

22/09/15
Η μεγάλη γιορτή του βιβλίου άνοιξε τις πόρτες της στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου (από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 11 Οκτωβρίου 2015). Εκεί, μικροί και μεγάλοι έχουν την
Αθήνα, Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου για το 2018

Αθήνα, Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου για το 2018

16/09/16
Η Αθήνα επιλέχθηκε για την ποιότητα των δραστηριοτήτων της και υποστηρίζεται από το σύνολο της βιομηχανίας του βιβλίου. Το προτεινόμενο πρόγραμμα περιλαμβάνει συναντήσεις