Επόμενη συνάντηση 14/12/23 της λέσχης ανάγνωσης


13/11/23
Επόμενη συνάντηση 14/12/23 της λέσχης ανάγνωσης

Αγαπητά μέλη,

Η προηγούμενη συνάντηση μας με τη συγγραφέα και δημοσιογράφο Έλενα Χουζούρη και το βιβλίο της "Στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού" ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, μια "επιστροφή" στη δεκαετία του 80 και τα τόσα σημαντικά πολιτικά και κοινωνικά γεγονότα εκείνης της εποχής. 

Όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει, η επόμενη συνάντηση της λέσχης μας θα αναβληθεί για την δεύτερη Πέμπτη του Δεκέμβρη, (14/12/23) λόγω μιας εκδήλωσης της Εταιρείας Συγγραφέων για την απονομή βραβείων.

Θα συναντηθούμε με τον Γιάννη Μπασκόζο, εκδότη του "Διαβάζω" παλιά και του "Αναγνώστη" τώρα και συγγραφέα και θα κουβεντιάσουμε για το βιβλίο του "Η μπαλάντα των ανίδεων και καλών" από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Μετά από αυτήν την τελευταία συνάντηση του χρόνου, σας προσκαλούμε να παραμείνετε για ένα προεόρτιο ποτήρι κρασί.
 
Με φιλικούς χαιρετισμούς,

οι συντονίστριες,


Μαριγώ Αλεξοπούλου 
Κλαίτη Σωτηριάδου

Δείτε επίσης


Αναβολή εκδήλωσης Η ποίησις είναι ανάπτυξι στίλβοντος ποδηλάτου

Αναβολή εκδήλωσης «Η ποίησις είναι ανάπτυξι στίλβοντος ποδηλάτου»

11/03/20
Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη για τις 20 Μαρτίου εκδήλωση με τίτλο «Η ποίησις είναι ανάπτυξι στίλβοντος ποδηλάτου» αναβάλλεται για προληπτικούς
Η Ελευσίνα θα είναι η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021

Η Ελευσίνα θα είναι η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021

11/11/16
Η Ελευσίνα θα είναι η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 μαζί με τη Νόβισαντ της Σερβίας και την Τιμιοσοάρα της Ρουμανίας. Η ανακοίνωση έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής