Στη Μαρίζα Ντεκάστρο βραβείο του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου


05/04/17

Με χαρά πληροφορηθήκαμε ότι η συγγραφέας, μέλος της Εταιρείας μας Μαρίζα Ντεκάστρο βραβεύτηκε από τον Κύκλο Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου με το βραβείο για πληροφοριακά κείμενα (γνώσεων) για παιδιά. Την συγχαίρουμε γι αυτήν την τιμητική διάκριση.
-Αναλυτικά, ανακοινώθηκε ότι:
«Το Βραβείο «Βίτω Αγγελοπούλου» σε συγγραφέα βιβλίου με πληροφοριακά κείμενα (γνώσεων) για παιδιά: απονέμεται κατά πλειοψηφία στη Μαρίζα Ντεκάστρο για το βιβλίο Με τους ζωγράφους της Πινακοθήκης Αβέρωφ - Οδηγός για νέους, Ίδρυμα Ευάγγελου Αβέρωφ-Τοσίτσα. Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση του Κύκλου στον ιστότοπο
 

Δείτε επίσης


ΒΡΑΒΕΙΑ 2022 ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ

ΒΡΑΒΕΙΑ 2022 ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ

07/11/22
Η Εταιρεία Συγγραφέων διοργανώνει την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 7μμ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Σύλλογος Φίλων της Μουσικής) τελετή απονομής των Βραβείων 2022 της Εταιρείας Συγγραφέων. Στην ίδια εκδήλωση η Εταιρεία θα καλωσορίσει τα νέα μέλη της και θα παρουσιάσει το Ημερολόγιο 2023 της Εταιρείας Συγγραφέων, με θέμα «Εγώ κι ο Άλλος (ταυτότητα/ετερότητα) (εκδόσεις Σοκόλη).
Ευρωπαϊκο ΒραβεΙο ΛογοτεχνΙας 2017

Ευρωπαϊκο ΒραβεΙο ΛογοτεχνΙας 2017

04/04/17
Τα μυθιστορήματα «Δενδρίτες» (εκδόσεις Πόλις, 2015) της Κάλλιας Παπαδάκη, «Ο Έλληνας γιατρός» (εκδόσεις Μελάνι, 2017) της Καρολίνας Μέρμηγκα και «Η νυχτερινή βάρδια του καλλιγράφου»