Η Εταιρεία Συγγραφέων αλληλέγγυα προς την Ένωση Συγγραφέων και το λαό της Λευκορωσίας


26/08/20

Η Εταιρεία Συγγραφέων εκφράζει την αλληλεγγύη της προς την Ένωση Συγγραφέων και το λαό της Λευκορωσίας, αλλά και προς την βραβευμένη με το Νόμπελ Λογοτεχνίας συγγραφέα Σβετλάνα Αλεξίεβιτς, σε ανταπόκριση προς την έκκληση για διεθνή αλληλεγγύη υπέρ της κατάπαυσης της βίας εναντίον ειρηνικών διαμαρτυριών και υπέρ της διενέργειας ελεύθερων και δίκαιων εκλογών.

 

Δείτε επίσης


Ανακοίνωση της Εταιρείας Συγγραφέων για τον Νίκο Δήμου

Ανακοίνωση της Εταιρείας Συγγραφέων για τον Νίκο Δήμου

19/04/14
Ο συγγραφέας Νίκος Δήμου που αναφέρθηκε σε κείμενό του στο μυθιστόρημα του φωτός, δέχθηκε την επίθεση των γνωστών μανιακών που ξιφουλκούν μόλις κάποιος αμφισβητήσει
Έρευνα ΟΣΔΕΛ για το βιβλίο και το κοινό του | Ενημέρωση

Έρευνα ΟΣΔΕΛ για το βιβλίο και το κοινό του | Ενημέρωση

26/10/22
Ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου (ΟΣΔΕΛ), στο πλαίσιο του πολιτιστικού και κοινωνικού έργου του, συντόνισε και χρηματοδότησε την έρευνα «Αναγνώσεις, αναγνώστες και αναγνώστριες: Το βιβλίο και το κοινό του στην Ελλάδα». Η εν λόγω έρευνα, με θέμα την αναγνωστική συμπεριφορά, διενεργήθηκε από τον Ιανουάριο του 2021 έως τον Φεβρουάριο του 2022, υπό την επιστημονική διεύθυνση του Νίκου Παναγιωτόπουλου, καθηγητή κοινωνιολογίας στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.