Λέσχη ανάγνωσης: συνάντηση 9 Ιανουαρίου


15/12/23
Λέσχη ανάγνωσης: συνάντηση 9 Ιανουαρίου

Αγαπητά μέλη,

Την  Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, συναντηθήκαμε με τον Γιάννη Μπασκόζο, κουβεντιάσαμε για το βιβλίο του "Η μπαλάντα των ανίδεων και καλών" και ήπιαμε ένα ποτήρι κρασί για να ευχηθούμε τα καλύτερα για τις γιορτές και τον καινούριο χρόνο.

Για την επόμενη συνάντηση θα κάνουμε μία μικρή αλλαγή για να μην χάσουμε τον Ιανουάριο. Θα συναντηθούμε την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024 στα γραφεία της Εταιρείας όπως πάντα, στις 6 το απόγευμα. Μαζί μας θα είναι η Έλενα Μαρούτσου με το βραβευμένο βιβλίο της «Το εξιλαστήριο θαύμα» από τις εκδόσεις Κίχλη. Ελπίζουμε ότι όλοι θα μπορέσετε να παραβρεθείτε για να κόψουμε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας!

Η εκδότρια θα κάνει μία έκπτωση σχεδόν 50% στα μέλη της λέσχης εφόσον το αγοράσουν από το βιβλιοπωλείο της, Αριστοτέλους 39. 

Σε αυτή την πρώτη συνάντηση θα σας μοιράσουμε και το βιβλίο του Γιάννη Ευστρατιάδη «Κλεινόν» εκδόσεις Μελάνι, που θα διαβάσουμε για την 1η Φεβρουαρίου 2024. 

Σας στέλνουμε πολλές ευχές μας για ωραίες αναγνώσεις με υγεία και χαρά. 

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

οι συντονίστριες,


Μαριγώ Αλεξοπούλου 
Κλαίτη Σωτηριάδου

Δείτε επίσης


Παρουσίαση του βιβλίου του Γιαν Χένρικ Σβαν ΝΕΚΟΒ

Παρουσίαση του βιβλίου του Γιαν Χένρικ Σβαν "ΝΕΚΟΒ"

14/02/24
NEKOB του Γιαν Χένρικ Σβαν   H ΚΑΠΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ και το Zátopek Book Café σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιαν Χένρικ Σβαν "ΝΕΚΟΒ" σε μετάφραση από
Η Μήδεια στον ΙΑΝΟ

Η Μήδεια στον ΙΑΝΟ

18/11/23