ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ Παρασκευή 22 Μαρτίου, ώρα 6.30 μ.μ.


21/03/24
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ  Παρασκευή 22 Μαρτίου, ώρα 6.30 μ.μ.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

Παρασκευή 22 Μαρτίου, ώρα 6.30 μ.μ.

 

στη μνήμη του Βασίλη Βασιλικού

 

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 6.30 μ.μ. καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας στον Κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου σε μια συλλογική ανάγνωση. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Βασίλη Βασιλικού, ο οποίος και συνέβαλε καθοριστικά στην καθιέρωση της Ημέρας Ποίησης προωθώντας την πρόταση της Εαρινής Ισημερίας ως Πρέσβης στην UNESCO. Τα μέλη μας που επιθυμούν, μπορούν να διαβάσουν ένα ποίημα δικό τους ή άλλου/ης.

 

Τα κείμενα που θα αναγνωστούν θα αποτελέσουν ένα e-book που θα κυκλοφορήσει στη μνήμη του Βασίλη Βασιλικού και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας.

Δείτε επίσης


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ  ​Η ποίησις είναι ανάπτυξι στίλβοντος ποδηλάτου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ "​Η ποίησις είναι ανάπτυξι στίλβοντος ποδηλάτου"

05/03/20
Η ποίησις είναι ανάπτυξι στίλβοντος ποδηλάτου   ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ    Την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 και
Η πολύγλωσση συλλογική έκδοση Wayfarers

Η πολύγλωσση συλλογική έκδοση «Wayfarers»

03/12/17
H Εταιρεία Συγγραφέων & το Συμβούλιο Τριών Θαλασσών Συγγραφέων και Μεταφραστών (Three Seas Writers’ and Translators’ Council = TSWTC) σας προσκαλούν σε κοινή εκδήλωση  την Δευτέρα, 11