Επόμενη συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης


11/05/23
Επόμενη συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης

Επόμενη συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης
 

Αγαπητά μέλη,

Ελπίζουμε να περάσατε καλά και να ξεκουραστήκατε τις μέρες του Πάσχα. 

Δυστυχώς θα πρέπει να αναβάλλουμε την επόμενη συνάντηση μας γιατί την 4η Μαίου αρχίζει η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη και αρκετά μέλη μας δήλωσαν πως δεν θα μπορέσουν να παραστούν στη συνάντηση της Λέσχης.

Κατόπιν αυτού θα συναντηθούμε, ελπίζουμε με απαρτία, την Πέμπτη 11 του μηνός στις 6 το απόγευμα στα γραφεία της Εταιρείας για να συνομιλήσουμε με τον βραβευμένο Ανδρέα Μήτσου και το βιβλίο του "Η παγίδα" από τις εκδόσεις Καστανιώτη.

Θα θέλαμε και πάλι να επαναλάβουμε ότι η Λέσχη Ανάγνωσης δημιουργήθηκε με σκοπό να γνωρίσουν οι αναγνώστες τους συγγραφείς της Εταιρείας Συγγραφέων και να συζητήσουν μαζί τους για τα βιβλία τους. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε διαβάσει όλο το βιβλίο, ιδιαίτερα όταν αυτό είναι πολυσέλιδο. Δεν βρισκόμαστε στο σχολείο και όλοι έχουμε λίγο ή πολύ τις δουλειές μας. Όμως ακόμα και αν δεν προλάβατε για οποιοδήποτε λόγο να αγοράσετε το βιβλίο, μπορείτε να έρθετε στη συνάντηση και να τον/την ακούσετε. Ο κάθε συγγραφέας έχει πάντα κάτι καινούριο να μας πει. 
Μην χάνετε αυτές τις ευκαιρίες!

Να σας θυμίσουμε ότι στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Καστανιώτη, Ζαλόγγου 11, έχετε έκπτωση 40% στα βιβλία που διαβάζουμε στη λέσχη.

Με φιλικούς χαιρετισμούς, 

 
οι συντονίστριες,

Μαριγώ Αλεξοπούλου 
Κλαίτη Σωτηριάδου

Δείτε επίσης


Το ποιητικό τοπίο της Αριστέας Παπαλεξάνδρου

Το ποιητικό τοπίο της Αριστέας Παπαλεξάνδρου

15/11/22
Πρόσκληση στη δεύτερη βραδιά: Έθνος εξαιρετικά του Δημήτρη Κοσμόπουλου

Πρόσκληση στη δεύτερη βραδιά: «Έθνος εξαιρετικά» του Δημήτρη Κοσμόπουλου

11/03/24
«Η συλλογή αυτή έρχεται για να επαναπροσδιορίσει τις έννοιες του έθνους, της ιστορίας και της λογοτεχνίας, να τις τοποθετήσει σε μια νέα διαλεκτική, σε μια νέα σύζευξη